Skip to main content
 

Vi undersøger, udvikler og eksperimenterer!


OM LBB3

Tegnestuen LBB3 er etableret i 2008 og holder til i en renoveret lade 25 km syd for Skagen. Virksomheden ejes og drives af partnerne Peter Lind-Bonderup og Hanne Lind-Bonderup. Efter at have boet  og arbejdet næsten to årtier i det larmende, charmerende og tætbebyggede indre København savnede Peter og Hanne den nordjyske natur og de åbne vidder, som de begge er rundet af. Muligheden for ro og fordybelse og for dagligt at få de kreative tanker blæst igennem på en tur langs Vesterhavet var vigtige faktorer i deres beslutning om at flytte tilbage til Nordjylland og etablere egen virksomhed.

 

I 2017 havde vi besøg af Zita Hvid fra TV2-nord og programmet ”PARLØB” – se et flot og velproduceret program på TV2-nord – og søg ”PARLØB – UDE OG HJEMME (7:8)”

 

I dag er LBB3 vokset til en anerkendt tegnestue med forskellige faglige profiler – arkitekt og rumdesigner – som kvalificerer til at løse opgaver inden for en bred vifte af arkitekturens skalatrin for både private og offentlige bygherrer. Opgaverne spænder fra kulturinstitutioner, bygninger for børn og unge, sportsfaciliteter, boliger, erhvervsbyggerier og masterplaner til indretninger og grafiske udsmykningsopgaver. LBB3 har erfaringer med alle faser og processer i et byggeri, spændende fra bygherrerådgivning over konceptudvikling og udarbejdelse af ideoplæg til projektering, byggeledelse og myndighedsgodkendelse, ligesom tegnestuen er fortrolig med at inddrage andre fagligheder, hvis en opgave fordrer det.

LBB3 har, både alene og sammen med andre, vundet en del konkurrencer, herunder børnehaver, natur- og ridecenter, udarbejdelse af Turismepotentialeplan for byen Skagen samt rumdesign for Hjørring rådhus. Nysgerrighed, socialt og miljøbevidst engagement, omhyggelig programmering og planlægning samt dialog med brugerne gennem projektets tilblivelse er afgørende faktorer i tegnestuens bestræbelser på at skabe smuk og funktionel arkitektur med langtidsholdbare menneskelige værdier.


HVEM

PETER LIND-BONDERUP


er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København, hvorfra han tog afgang i ’93. Forinden er Peter udlært som snedker/tømrer og derefter byggetekniker med håndværksmæssige færdigheder, der efterfølgende blev finjusteret under et 2 årigt ophold i New York. Som færdiguddannet arkitekt med efterfølgende ansættelser på højtprofilerede tegnestuer som Entasis og Lundgaard & Tranberg har det arkitektoniske formsprog og arbejdet med at skabe gode bygninger og rum for mennesker har høj prioritet. Peter Lind-Bonderup er udpejet som Fagdommer MAA  af Arkitektforeningen siden 2014. Desuden tilknyttet Aalborg Universitet som ekstern lektor på Arkitektur og Design Uddannelsen fra 2007-2016.

 EMAIL  |    LINKEDIN  |   + 45  26 271 272

HANNE LIND-BONDERUP


er uddannet fra Danmarks Design Skole, institut for Rum i 1994. Efterfølgende har Hanne fungeret som rumdesigner på flere københavnske tegnestuer, herunder 4 år på Den Blå Tegnestue og 9 år hos PLH A/S. På begge tegnestuer har Hanne været hovedansvarlig for meget komplekse og omfangsrige opgaver inden for rumdisponering og rumdesign. Hanne har desuden arbejdet som fagredaktør på fagbladet ”Rum & Form” samt fungeret som underviser på Danmarks Design Skole.

 EMAIL  |    LINKEDIN  |   + 45  20 960 961

PROGRAMMER OG DIGITAL KAPACITET:

Autodesk Revit Architecture 2024
Autodesk Auto-CAD Architecture 2024
Chaos Group V-Ray 5 for Revit 2024
Adobe Creative Cloud
Office 365 Business

Molio CAD og beskrivelsesværktøjer

325
Projekter
8429
opført
65
års erfaring med byggeri

Tegnestue + Hjem

Laden fungere både som tegnestue samt privat bolig

Billeder er taget af Dianna Nilsson.     ©Dianna Nilsson