2. plads Totalentreprise-konkurrence
År 2015
Bygherre: Martec, Frederikshavn
Entreprenør: HP-Byg

Interaktion, samhørighed og ”MARTEC-hjertet” er nøgleordene i den treenighed nærværende projekt tager udgangspunkt i og er disponeret ud fra, for derved at danne moderne,inspirerende og åbne rammer for elever, kursister og undervisere samt styrke den selvejende maritime og polytekniske uddannelsesinstitutions stærke profil som en aktiv og dynamisk institution udadtil såvel som indadtil.
Vores mål er, i samarbejde med bygherren og brugerne, at skabe en identitet for området, som bygger på de eksisterende aktiviteter og traditioner, der fremover skal opleves i en større rummelighed, transparens med aktive inspirerende rumforløb.

MARTEC skal fremstå som en attraktiv, moderne og velfungerende helhed der lever op til institutionens fremtidige aktiviteter, samt være et sted hvor alle føler sig inspireret og velkommen.

Generelt er nærværende projekt med de forskellige funktioner og rumforløb bearbejdet med henblik på at skabe et lyst og venligt miljø med åbenhed, overskuelighed og differentierede aktivitetsområder – rum og arkitektur, – der understreger og forstærker stedets identitet og udfordre til fællesskab, vidensdeling, dialog og samarbejde. – Det professionelle arbejdsliv. – Indretningen er derfor afgørende for, om man føler sig tilpas, føler stolthed og er glad for at være en del af det nye MARTEC.

del din begejstring! – fortæl dine venner, din kollega, din samarbejdspartner…….